MOTO ELECTRO is een avond met nieuwste talenten van Amsterdamse bodem. Na een uitverkochte editie tijdens Supersonic Jazz in de bovenzaal van de Paradiso werd het hoog tijd om dit nog eens over te doen en we zijn heel blij dat dit in de Nieuwe Anita kan.

FATA MORGANA is een zeskoppige funk- en soulformatie die overal door de stad aan het spelen is. Van Homelanding festival tot Markcentraal, deze band heeft ondanks dat ze nog maar net bestaan al veel podia platsgespeeld. Insiders noemen het de nieuwe Jungle by Night, wij vinden ze vooral heel vet!

MOTO TROKO – Het Mokums Toeter en Trommel Kollektief is een veelkoppige brassband met de jongste talenten van Amsterdam. Met meer dan een dubbel dozijn sterke batterij aan jonge blazers en slagwerkers zal deze band je ongetwijfeld omver blazen! Een mengeling van dance, funk en house zorgt ervoor dat de voetjes wel van de vloer moeten!

DE GRASBLAZERS halen hun muzikale inspiratie uit de nieuwe wave van brassbands zoals Sons of Kemet, door middel van schurende saxofoonsolo’s, een pompende sousafoon en een genadeloze drummer krijgt deze band je gegarandeerd aan het dansen. Dit wordt hun tweede optreden dus zorg dat je erbij bent!
 

Foto credits: Mattis Cuypers